Ексклюзиви
понеділок, 18 липня 2011 13:08

Міліція заблокувала адвокатів Тимошенко

Міліція заблокувала адвокатів Тимошенко

Представники судової міліції "Грифон" не допускають одного з захисників Тимошенко Олександра Плахотнюка до частини судової зали, де сидить екс-прем'єр.

Плахотнюк зайшов до зали, але був затриманий охороною суду перед дерев'яною огорожею, що відділяє учасників процесу від спостерігачів.

Зі свого боку, захисник екс-прем'єра Сергій Власенко повідомив, що судова міліція блокує адвокатів Тимошенко.

"У даному випадку співробітники "Грифона" займаються незрозуміло чим, не посилаються, на підставі чого вони тут знаходяться, вони забороняють захисникам пересуватися у залі, не випускають та не запускають, посилаються на якісь міфічний наказ незрозуміло кого. Ми намагалися з'ясувати, чий наказ, але вони не відповідають на запитання і блокують повністю захист", - сказав Власенко, якого цитує прес-служба БЮТ.

У свою чергу екс-прем'єр Юлія Тимошенко у своєму Твіттері написала: "Зараз "Грифон" силою викидає мого нового захисника Олександра Плахотнюка з залу судового засідання".

На початку сьогоднішнього засідання судова міліція "Грифон" відмовилася пропустити до Тимошенко її нових адвокатів, мотивуючи це тим, що вони ще не допущені до розгляду справи.

В даний момент суддя Родіон Кірєєв вирішує питання про видалення захисника Тимошенко Сергія Власенка.

Зараз ви читаєте новину «Міліція заблокувала адвокатів Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути