понеділок, 11 липня 2011 11:42

Суд не дав Тимошенко два місяці на ознайомлення із справою

Суд не дав Тимошенко два місяці на ознайомлення із справою

Печерський районний суд відмовив захисту Юлії Тимошенко в особі адвоката Миколи Титаренка у задоволенні клопотання про надання двох місяців для ознайомлення з матеріалами кримінальної справи.

Нагадаємо, адвокат екс-прем'єра Юлії Тимошенко Микола Титаренко попросив Печерський райсуд перенести розгляд кримінальної справи на два місяці. Він нагадав, що у матеріалах кримінальної справи близько 4 тисяч сторінок.

"Оскільки суд позбавив мою підзахисну мати повноцінний захист, я ставлю перед судом питання про надання додаткового часу для ознайомлення зі справою", - підкреслив він у понеділок під час засідання Печерського районного суду Києва.

Він нагадав про обов'язок суду надати достатню кількість часу захисту для ознайомлення зі справою і показаннями свідків, посилаючись як на національне, так і міжнародне право.

Титаренко зазначив, що якщо суд не вважає його аргументи достатніми для надання часу, то суддя повинен пояснити в такому випадку, якими правовими нормами керується суд.

Захисник нагадав, що він все ще перебуває на лікарняному, і в разі незадоволення клопотання не бачить можливості захищати Тимошенко.

Раніше до справи була приєднана довідка про стан здоров'я Титаренка.

Тимошенко у свою чергу підтримала це клопотання, розповівши, як після величезного навантаження і безсонних ночей Титаренко забрала швидка допомога. Вона також підкреслила, що суд повинен надати два місяці її захиснику для ознайомлення зі справою.

Зараз ви читаєте новину «Суд не дав Тимошенко два місяці на ознайомлення із справою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути