Ексклюзиви
вівторок, 07 грудня 2010 16:34

Міліція поцупила з палаток мітингувальників рожевого слона

Міліція поцупила з палаток мітингувальників рожевого слона

Лідер ГО "Новий Київ" і глава Соціально-Християнської Партії Зорян Шкіряк просить київську міліцію повернути рожевого слона, який пропав під час розгону наметового містечка на Майдані Незалежності.

За його словами, він зник з одного з наметів підприємців.

"Цей слон запам'ятався і став улюбленцем багатьох киян під час акції "Троянський Слон або кияни пишуть лист Черновецькому-султану", проведеною громадським об'єднанням "Новий Київ" в липні 2009 року", - йдеться у повідомленні.

Рожевого слона хотіли запустити в небо для авторів Податкового кодексу і уряду Азарова під час мітингу підприємців на Майдані. Він повинен був символізувати невиконані, дуті обіцянки влади українському народу.

"Ми планували підняти в небо рожевого слона під час акції протесту підприємців 29 листопада, але тоді нам перешкодила погода. А вже 2 грудня "Новий Київ" відмовився надувати слона, оскільки останній мітинг на Майдані був практично на 100% керованим і контрольованим владою, а значить, ефективність такої яскравої події була б недостатньою. Під час розгону наметового містечка наш слон просто зник", - відзначив Шкиряк.

Політик звернувся до міліції з проханням повернути слона.

"Дуже прошу правоохоронні органи повернути рожевого слона, оскільки упевнений, що у нього попереду ще багато роботи. Адже дуті обіцянок і пустопорожніх декларації стає все більше, а їх реальне виконання зводиться до нуля. Наш рожевий слон не скоював ніяких злочинів, тому я щиро сподіваюся, що він буде повернений у повній цілості", - завершив Шкіряк.

У прес-службі "Нового Києва" нагадали, що рожевий слон є їхньою власністю, а значить, міліціонери, що вилучили його, зобов'язані слона повернути.

Нагадаємо, вночі, 3 грудня, близько 5.00 співробітники органів внутрішніх справ і працівники столичних комунальних служб знесли наметове містечко протестуючих проти Податкового кодексу підприємців на Майдані Незалежності в Києві.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Міліція поцупила з палаток мітингувальників рожевого слона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути