вівторок, 23 листопада 2010 18:28

Міліціонери обіцяли організатору Майдану "пізніше з ним розібратись"

Міліціонери обіцяли організатору Майдану "пізніше з ним розібратись"

Міліція склала адміністративний протокол на голова правління ВГО "КУПР" Сергія Мельниченка, який є одним з організаторів акцій протесту підприємців.

Про це розповів сам Мельниченко.

"Я є співорганізатором акції. Сьогодні на мене склали за вчорашній день протокол про адміністративне порушення, бо вчора люди перекрили Хрещатик і вулицю Інститутську. Оформили за порушення порядку проведення мирних зібрань", - розповів він.

"Мене вчора намагалися затримати, приходила слідчо-оперативна група і намагалася мене затягнути. Але підбігли народні депутати, і мене не забрали. Пообіцяли пізніше зі мною розібратись", - додав Мельниченко.

Він також повідомив, що за деякою інформацією за фатом перекриття вулиці порушено кримінальну справу.

"Як мені сказали, вже порушено за фатом перекриття проїзної частини кримінальну справу, бо перекриття проїжджих шляхів - це кримінально карне діяння, не тільки адміністративне. І начебто порушили кримінальну справу. Я розумію, що зараз мені нічого не буде, а далі побачимо", - розповів він.

Він додав, що за останні три місяці це восьмий протокол.

Також мітингувальники просять патріарха Кирила благословити президента Віктора Януковича на ветування Податкового кодексу.

Про це зі сцени, звертаючись до глави РПЦ заявив один з учасників акції протесту на Майдані Незалежності в Києві, повідомляє УНІАН.

"Я звертаюсь до патріарха Кирила благословити президента Януковича на рішучий крок, який називається вето Податкового кодексу", - сказав він.

При цьому люди, які стоять на площі підтримали його гучними вигуками.

Нагадаємо, вчора за позовом КМДА Окружний адмінсуд м. Києва заборонив проведення мітингів у зв'язку з візитом іноземних делегацій з 22 до 26 листопада.

У свою чергу народний депутат від НУ-НС Юрій Гримчак заявив, що сьогодні має намір провести на Майдані Незалежності зустріч із виборцями.

Як повідомлялося, Державна виконавча служба (ДВС) має намір сьогодні почати демонтаж наметового містечка на Майдані Незалежності.

Також напередодні на Майдані сталася сутичка між міліцією та підприємцями.

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Міліціонери обіцяли організатору Майдану "пізніше з ним розібратись"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути