Ексклюзиви
вівторок, 13 грудня 2022 20:25

Спецтема: Війна Росії проти України

"Ми повиривали зуби цій гадюці" – Данілов спрогнозував поведінку російського ворога

"Ми повиривали зуби цій гадюці" – Данілов спрогнозував поведінку російського ворога
У найближчі місяці росіяни будуть скаженіти, сказав секретар РНБО Олексій Данілов. Фото: Укрінформ

Секретар Ради національнох безпеки і оборони Олексій Данілов прогнозує, що у найближчі місяці російські окупанти будуть "скаженіти".

Ворог, як "той щур загнаний в кут". Про це секретар РНБО сказав на брифінгу у вівторок.

"Легко не буде, росіяни зараз будуть скаженіти. Вони будуть робити крайні дії, як той щур загнаний в кут. Такі часи нас можуть очікувати місяць, півтора-два, але ми повиривали зуби цій гадюці – це факт", – сказав Данілов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 125 зенітних гармат: Велика Британія оголосила нову допомогу Україні

Росіяни на Різдво не виведуть окупаційні війська з території України, сказав Данілов.

"Звісно, на Різдво можуть бути якісь дива, але, на жаль, це не стосується Росії. Ми розуміємо, що вони нікуди не підуть. З урахуванням лише тих обставин, які роблять ЗСУ, президент, РНБО, ми змусимо ворога покинути всю нашу територію, згідно з нашою Конституцією, включно з Кримом", – заявив секретар РНБО.

Також Данілов сказав, що наразі не слід очікувати нападу з боку Білорусі.

"Ми в курсі, що там відбувається. Дійсно сьогодні там були навчання. Це для нас не є раптова річ. Ми готові до будь-якого розвитку подій: якщо РФ спільно з білорусами будуть здійснювати ті чи інші акти агресії", – сказав.

Білоруси "знають, чим це для них може закінчитись", заявив секретар РНБО.

"Вони бачать на прикладі РФ скільки росіян – тисячами – ми пакуємо кожного тижня, щоб їх ховали на своїй території. Деяких вони взагалі не забирають", – сказав Данілов.

12 грудня президент України Володимир Зеленський поговорив із лідерами країн "Великої сімки". Лідери країн G7 заявили, що підтримуватимуть Україну і посилюватимуть економічний тиск на країну-агресорку Російську Федерацію.

Зеленський сказав, що РФ могла б розпочати виведення окупаційних військ із території України на Різдво і так показати свою здатність відмовитись від агресії.

Сьогодні у Білорусі за дорученням самопроголошеного президента Олександра Лукашенка розпочалася раптова перевірка бойової готовності збройних сил країни. На кордоні з Білоруссю жодних змін немає, сказали у Державній прикордонній службі України.

Зараз ви читаєте новину «"Ми повиривали зуби цій гадюці" – Данілов спрогнозував поведінку російського ворога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути