понеділок, 03 червня 2013 10:48

Мером Алчевська став також "регіонал"

Мером Алчевська став також "регіонал"
За Косюгу проголосували понад 50% виборців. Фото: donbass.lg.ua

Мером Алчевська (Луганська область) обрано представника Партії регіонів Володимира Косюгу, повідомили у Комітеті виборців України (КВУ).

За словами представника Луганського обласного відділення КВУ Олексія Свєтікова, згідно з протоколом Алчевської міської територіальної виборчої комісії, за Косюгу проголосували 9 тис. 764 виборці (50,95%).

Друге місце посів представник Комуністичної партії України Олександр Бебешко, за нього проголосували 3 тис. 097 виборців (16,3%). За ним слідують представники Прогресивної соціалістичної партії України Микола Бойко - 1 тис. 494 голоси (7,78%), партії УДАР Віталій Серпокрилов - 1 тис. 326 голосів (6,9%), партії "Громадянська позиція" Валерій Філатов - 1 тис. 153 голоси (6,0%).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Алчевську виявлені факти підкупу виборців на користь провладного кандидата

Проти всіх проголосували 1 тис. 558 виборців (8,11%). Всього у виборах взяли участь 19 тис. 072 виборці, явка склала 22,32%.

За словами представника КВУ, результати виборів у цілому були очікувані, і якихось серйозних порушень, які могли б істотно вплинути на них, КВУ не зафіксував.

"У день голосування якихось серйозних порушень, які могли б вплинути на результати виборів, не було. Були конфлікти на виборах, помилки комісії, було використання адмінресурсу в день голосування, але сказати, що це вплинуло на результати голосування, не можна", - зазначив Свєтіков.

Зараз ви читаєте новину «Мером Алчевська став також "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути