неділя, 10 квітня 2011 18:55

Мер Калуша позаздрив японцям

Мер Калуша позаздрив японцям

Лідер Української партії, міський голова міста Калуш Івано-Франківської області Ігор Насалик заявив, що співчуває японцям, але ще більше своїм співвітчизникам, оскільки в українців досі існують проблеми із незалежністю.

"Японія має свідому націю і має уряд породжений цією нацією. Тому вони дуже скоро відбудують свою країну.  В Україні ж за 20 років незалежності не було жодного кроку створити свою незалежну націю. Тому ми, на відміну від важко потерпілих японців, не можемо дивитися спокійно у майбутнє", - сказав Насалик.

Крім того, політик пообіцяв, що у найближчий час перетворить свою Українську партію на вснародну.

"Сьогодні у ВР  немає жодної незаангажованої від фінансово-промислової групи партії. Ми будемо існувати за рахунок членських внесків. Лише на Калушчині є п'ять тисяч партійців. Гривня на місяць з члена, і є чималі гроші", - переконаний Насалик.

Нагадаємо, сьогодні Українська партія переобрала свого голову політичної ради – ним знову став мер Калуша Ігор Насалик.

Разом з тим, минулого року однопартійці Насалика звинувачували його у провалі виборчої кампанії до місцевих рад, у непрозорому використанні 400 тис. грн.., які мали заплатити людям за роботу на виборах.

Ігоря Насалика 31 жовтня 2010 року вдруге обрали міським головою Калуша. За нього проголосували 91,35% виборців. Насалик — підприємець, колишній нардеп. Починав політичну кар'єру як рухівець. Примикав до "Нашої України", "Регіонів", "ЕКО +25%", УНП. Його вважають одним із найбагатших бізнесменів Західної України. Під Києвом у Кончі-Заспі він має будинок на 800 кв. м.

Зараз ви читаєте новину «Мер Калуша позаздрив японцям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути