неділя, 10 квітня 2011 15:39

Насалик знову нестиме "українсько-партійний хрест"

Насалик знову нестиме "українсько-партійний хрест"

Українська партія (УП), яка представлена в обласній та місцевих радах Прикарпаття, запевняє, що не підпорядковуватиметься жодній фінансово-промисловій групі. Крім того, ця політсила переобрала голову політичної ради – ним знову став мер Калуша Ігор Насалик.

Сьогодні в Івано-Франківську відбувся ІV черговий з'їзд Української партії.

"Ми маємо чималий досвід виборчої роботи. Вперше Українська партія йшла до місцевих органів як активний борець, а не приживалка біля іншої сили. Ми вдало використали політичну ситуацію, так як під час війни використовують погоду і рельєф. Бо під час виборів не може бути союзників", - сказав голова Калуської міської організації Олександр Челядин.

"Але не буде золотого ґудзика на фуфайці. УП, на відміну від сьогоднішніх провладних партій, не підпорядковуватиметься жодній  фінансово-промисловій групі. Україна починається не з Грушевської чи Банкової, Україна починається з наших сіл та міст, з наших сусідів", - зазначив мер Калуша Насалик.

Крім того, делегати з'їзду, а їх з 260 прибуло на форум 204 з усіх областей України, одноголосно знову обрали головою політради Ігоря Насалика.

"Я розцінюю це обрання, як тяжкий хрест, який маю нести. Бо переконаний, що УП має стати тим криголамом, який сформує нову українську еліту з громади і створить справді незалежну духовну Україну", - запевнив політик.

Слід зазначити, в обласній Івано-Франківській раді партія має фракцію з 13 чоловік, а до Калуської міськради увійшло 32 депутати від УП.

Також нагадаємо, минулого року однопартійці Насалика звинуватили його у провалі виборчої кампанії до місцевих рад, у непрозорому використанні 400 тис. грн.., які мали заплатити людям за роботу на виборах.

Ігоря Насалика 31 жовтня вдруге обрали міським головою Калуша. За нього проголосували 91,35% виборців. Насалик — підприємець, колишній нардеп. Починав політичну кар'єру як рухівець. Примикав до "Нашої України", "Регіонів", "ЕКО +25%", УНП. Вважають одним із найбагатших бізнесменів Західної України. Під Києвом у Кончі-Заспі має будинок на 800 кв. м.

Зараз ви читаєте новину «Насалик знову нестиме "українсько-партійний хрест"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути