понеділок, 04 липня 2011 15:33

Медведєв і Путін не підуть на президентські вибори?

Медведєв і Путін не підуть на президентські вибори?

Лідер фракції "Справедлива Росія" в Держдумі Сергій Миронов не виключає, що кандидатом на посаду президента РФ, якого підтримають і президент Дмитро Медведєв, і прем'єр Володимир Путін, може стати невідома поки людина.

Про це він заявив в інтерв'ю журналістам відповідаючи на питання, хто з тандему "президент - прем'єр" може балотуватися на пост президента країни на виборах у березні 2012 року.

"Сьогодні рівнозначних три варіанти: перший - Медведєв, другий - Володимир Володимирович Путін, третій - йде хтось третій, але цей третій узгоджений ними (президентом і прем'єром)", - сказав Миронов

На його думку, "Володимир Володимирович Путін і Дмитро Анатолійович Медведєв вже все узгодили", але не будуть оголошувати це рішення до початку виборчої кампанії, оскільки, якщо кандидатом стає хтось з них двох, то другий перетворюється на те, що в американській політиці називають "кульгава качка".

Він припустив, що в президентських виборах братимуть участь і лідер КПРФ Геннадій Зюганов, і лідер ЛДПР Володимир Жириновський. Крім того, політик не виключив, що у кампанії приклад участь і лідер партії "Правое дело" Михайло Прохоров.

Зараз ви читаєте новину «Медведєв і Путін не підуть на президентські вибори?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути