Ексклюзиви
четвер, 30 квітня 2009 09:16

Путін приїде до Києва перед виборами Президента?

Путін приїде до Києва перед виборами Президента?
Уряди України і Росії домовилися про проведення наступного засідання Комітету з питань економічної співпраці Українсько-російської міждержавної комісії у вересні 2009 року.

Про це заявила прем"єр-міністр Юлія Тимошенко на спільній прес-конференції з прем"єром Росії Володимиром Путіним, повідомила прес-служба Кабінету Міністрів.

Згідно з домовленостями, відзначила прем"єр, наступне засідання Комітету відбудеться в Україні.

Крім того, Тимошенко підкреслила, що український уряд зацікавлений у продовженні конструктивної, прогнозованої і стабільної співпраці з російським урядом. При цьому вона відзначила важливість і практичну користь таких консультацій в умовах світової фінансової кризи.

Регулярність зустрічей з російськими колегами свідчить, що відносини між країнами стають прогнозованими і стабільними, даючи результат по всіх напрямах співпраці, відзначила Тимошенко. Також вона відзначила важливість підписаного 29 квітня міжурядового протоколу про постачання товарів по виробничій кооперації в 2009 році, оскільки він передбачає спеціальні пільгові умови постачань матеріалів і комплектуючих. Це дає додатковий елемент стабільності машинобудівним підприємствам обох країн, які працюють в авіації і сфері освоєння космосу, відзначила вона.

Крім того, вона повідомила, що уряди домовилися підсилити спільну роботу в освоєнні нанотехнологій і планують розробити спеціальну програму співпраці в цій сфері.

Також Тимошенко подякувала Путіну за підтримку у вирішенні всіх питань, а також висловила подяку урядовим командам двох країн, які продемонстрували результативну роботу.


Нагадаємо, що зараз розглядаються дві дати проведення президентських виборів в Україні – 25 жовтня та 17 січня. На останній даті наполягає діючий Президент Ющенко. Законність проведення виборів 25 жовтня розглядає Конституціний суд.

proUA.

Зараз ви читаєте новину «Путін приїде до Києва перед виборами Президента?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути