Ексклюзиви
середа, 12 листопада 2008 14:52

Медведько нічого не знає про зраду Тимошенко

До Генеральної прокуратури не надходило жодних матеріалів щодо фактів державної зради з боку прем"єр-міністра України Юлії Тимошенко та посадовців Кабінету міністрів.

Про це сьогодні у Верховній Раді заявив генеральний прокурор України Олександр Медведько.

За його словами, до Генпрокуратури лише надійшов лист від в.о. голови СБУ Валентина Наливайченка з пропозицією створення спільної групи для перевірки законності окремих рішень та дій службових осіб Кабміну.

"Коли я отримав цей лист, ми подивилися, що фактично по всіх цих запитаннях, які були поставлені в листі, ми вже провели перевірки", - сказав Медведько.

За його словами, Генпрокуратура зараз не бачить підстав для створення слідчо-оперативних груп для проведення перевірки.

18 серпня заступник глави Секретаріату Президента Андрій Кислинський заявив, що Секретаріат Президента передасть до правоохоронних органів для детального вивчення матеріали щодо ознак державної зради і політичної корупції у діях лідера БЮТ Тимошенко.

Він повідомив, що, за наявною інформацією, політичне керівництво Російської Федерації з особливою увагою розглядає рішення щодо підтримки кандидатури Ю.Тимошенко на виборах Президента України після виконання умов щодо пасивної позиції прем`єр-міністра України та її політичної сили у конфлікті з Грузією.

Зі свого боку прем`єр-міністр відкинула звинувачення в зраді національних інтересів.

21 серпня прес-група СБУ повідомила, що відомство отримало від Секретаріату Президента України документи, в яких викладено інформацію про діяльність Кабінету Міністрів України "на шкоду національним інтересам держави", пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Медведько нічого не знає про зраду Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути