неділя, 02 серпня 2020 18:02

Медведчук у компанії дружини поїхав у окупований Крим

Медведчук у компанії дружини поїхав у окупований Крим
Народний депутат від ОПЗЖ Віктор Медведчук разом із дружиною Оксаною Марченко поїхав до анексованого Росією Криму. Фото: pravda.com.ua

Народний депутат від фракції "Опозиційна платформа - за життя" Віктор Медведчук разом із дружиною Оксаною Марченко поїхав до анексованого Росією Криму.

Подружжя перетнуло адмінмежу з окупованою територією о 14:30 в неділю, 2 серпня. Про це повідомляє низка видань, зокрема "Новое Время", "Цензор.НЕТ", "Укрінформ" з посиланням на власні джерела.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Закрите небо" не для всіх: Медведчук під час карантину 16 разів літав із Києва в Ужгород

Медведчук разом з дружиною пройшов на КПВВ "Каланчак".

"О 14:34 дані громадяни були оформлені встановленим порядком на виїзд на транспортному засобі "Мерседес Віто". О 14:36 виїхали з КПВВ", - йдеться в повідомленні.

За даними джерела, з Медведчуком і Марченко були ще три людини: Григорій Чалий, Владислав Галишин і водій Євген Засенко, всі - громадяни України.

Нардеп і кум російського президента Медведчук декілька місяців тому оприлюднив свою декларацію. Згідно з нею, його дружина Оксана Марченко володіє земельною ділянкою площею 5620 кв. м, будинком та госпбудівлями під Ялтою. Земля в анексованому Криму з декларації Медведчука потрапляє до переліку територій, якими, згідно з указом президента Росії Володимира Путіна, не можуть володіти іноземні громадяни. Ці ділянки повинні бути продані громадянам РФ або російським компаніям, або вони можуть бути викуплені державою.

Зараз ви читаєте новину «Медведчук у компанії дружини поїхав у окупований Крим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути