четвер, 12 вересня 2019 15:42

Медведчук міг нашкодити обміну — адвокат моряків

Медведчук міг нашкодити обміну — адвокат моряків
ФОТО: DW

Поїздки кума Путіна, депутата "Опозиційної платформи — За життя" Віктора Медведчука до Москви могли нашкодити обміну полоненими між Україною та Росією.

Про це в інтерв'ю hromadske розповів координатор адвокатів українських моряків, захоплених у Керченській протоці, Микола Полозов.

"Я точно знаю, що Медведчук не входив до числа перемовників, а його активність, на мій погляд, могла нашкодити тим процесам, які відбувалися", — сказав він.

Перемовини кілька разів зривалися, утім Полозов не знає, чи причетний до цього Медведчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Зеленського прокоментували "участь" Медведчука в обміні

7 вересня у межах обміну полоненими з Росією в Україну прибули 35 звільнених українців. Зокрема 24 полонених моряки, яким в аеропорту вручили військові звання та офіцерські кортики.

Серед осіб, яких у рамках обміну направили до Москви, були колишній зенітник ДНР Володимир Цемах та звинувачений у держзраді керівник "РИА Новости-Україна" Кирило Вишинський.

Після цього Зеленський телефоном переговорив із Путіним. За інформацією Офісу президента, обидва підкреслили, що задоволені результатом виконання домовленостей у межах першого етапу на шляху до нормалізації діалогу.

Зараз ви читаєте новину «Медведчук міг нашкодити обміну — адвокат моряків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути