понеділок, 19 листопада 2018 13:32

Медведчук допоможе Порошенкові виграти вибори

Медведчук допоможе Порошенкові виграти вибори
Кум Путіна Віктор Медведчук працюватиме на президента Петра Порошенка на виборах - вважає політолог Олександр Кочетков. Фото: Михайло Марків

Кум російського президента Володимира Путіна Віктор Медведчук спробує забезпечити Петру Порошенкові перемогу на виборах президента. Про це Gazeta.ua розказав політолог Олександр Кочетков.

"Медведчук зараз неофіційно є архітектором виборчої компанії президента Петра Порошенка та Юрія Бойка одночасно. Будує схему, за якої президент Петро Порошенко переможе на наступних виборах.

За цією схемою, проукраїнський патріот Порошенко виходить у другий тур із проросійським Бойком і перемагає його. Будь-які фальсифікації та негаразди списуються, зовнішні спостерігачі закривають очі, щоб не допустити реваншу проросійських сил. Для Медведчука Порошенко партнер, а Бойко - інструмент у цій ситуації. Буде робити все, щоб Бойко програв - підкуп, фальсифікації, пропаганду".

За програні вибори колишні "регіонали" отримають перевагу у Верховній Раді.

"Бойко за це отримає відсотки на виборах у парламенті. Колишні "регіонали" не просто так дають себе використати. Далі йде мова про те, щоб "Опозиційний блок" потужно зайшов у Верховну Раду. Там домовляються про розподіл влади на двох.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишні "регіонали" об'єдналися з партією кума Путіна

У такій схемі обходять крило олігарха Рината Ахметова. Він теж хоче домовлятись. Порошенко вважає Ахметова колишнім молодшим партнером. Натомість олігарх не хоче виконувати те, що йому наказують. Хоче мати частину від виборчого пирога. Якщо ж Ахметов не домовиться із Порошенком, то у його особі знайдуть винного у підвищенні тарифів під оплески українців".

9 листопада співголова партії "Опозиційний блок" та однойменної парламентської фракції Юрій Бойко і позафракційний народний депутат, лідер партії "За життя" Вадим Рабінович підписали угоду про створення "Опозиційної платформи - За життя". Рабінович є головою партії "За життя". Її фактичний лідер — кум президента Росії, лідер руху "Український вибір" Віктор Медведчук.

Зараз ви читаєте новину «Медведчук допоможе Порошенкові виграти вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути