пʼятниця, 18 січня 2013 02:58

Матвієнко звинуватив "Свободу" у бездіяльності й безгосподарності

Матвієнко звинуватив "Свободу" у бездіяльності й безгосподарності
Матвієнко нагадав "Свободі", що "бездіяльність у політиці гірша за дурні дії". Фото: glavcom.ua

Експерт корпорації стратегічного консалтингу "Гардарика" Костянтин Матвієнко на прес-конференції в Києві розповів, як "Свобода" прогавила свій привід виправдатися після скандальної резолюції Європарламенту.

"Коли Європейський Парламент, за ініціативи одного болгарського депутата, прийняв оцю резолюцію, в якій ЄП прямо не рекомендує українській опозиції співпрацювати з партією "Свобода". Безпрецедентний за своєю дурістю крок Європарламенту. Тобто він кинув такий класний посил "Свободі", – каже політолог.

"У цій ситуації партія "Свобода" мала би кожному послові країни Євросоюзу в Україні надіслати дуже чемну дипломатичну ноту. Мовляв, висловлюючи свою глибоку повагу, ми пропонуємо вам зустрітися для кращого ознайомлення з програмною позицією партії "Свобода". Такий лист мав би отримати кожен євродепутат, який голосував за цю резолюцію", – додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Замість націоналізму "Свободі" слід приватизувати термін "патріотизм" - Бала

На думку Матвієнка, цей круглий стіл з євродепутатами мав би відбутися не тільки в Україні.

"Хоча, в першу чергу, в Україні, більше того, у стінах Верховної Ради під головуванням Кошулинського, який є віце-спікером і взагалі високою посадовою особою в цій країні. Не зрозуміло, чому "Свобода" цей привід прогавила. Це просто безгосподарність. Тобто у вас є ресурс, а ви його берете й викидаєте на смітник. Це дуже помилковий політичний крок. Бездіяльність у політиці гірша за дурні дії", – наголосив політолог.

Зараз ви читаєте новину «Матвієнко звинуватив "Свободу" у бездіяльності й безгосподарності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути