вівторок, 15 січня 2013 20:00

Охорона Табачника напала на студентів - "Свобода"

Охорона Табачника напала на студентів - "Свобода"
Дмитро Табачник завітав до Київського національного університету будівництва і архітектури. Фото: korrespondent.net

Вчора,14 січня, охорона міністра освіти та культури Дмитра Табачника напала на студентів Київського національного університету будівництва і архітектури. Про це повідомляє прес-служба "Студентської Свободи".

Інцидент стався під час презентації студентами архітектурного факультету дипломних проектів.

"Несподівано в університет увійшов міністр освіти Д.Табачник – у супроводі охоронців і інших одіозних особистостей. Серед них – колишній міський голова Києва, а нині провладний політик Омельченко, що й досі лишається на волі після нищення Києва і вбивства жінки. У супроводі був і кум Табачника Максим Луцький – проректор НАУ, автор антистудентського закону "Про вищу освіту", який знову намагаються проштовхнути... Запросив Табачника до КНУБА його колишній помічник Петро Куліков, якого, незважаючи на протести студентства, поставили ректором головного архітектурного вишу України", - йдеться у повідомленні.

Табачника зустріли вигуками "Ганьба!", "Табачника на нари!", "Кулікова, Табачника – геть!" та ін.

"За наказом чиновників охоронці напали на невдоволених студентів, почали їх бити й трощити камери. Спротив тільки посилився, тож, міністр зі своїм почтом поспішив втекти до ректорату. Така хамська поведінка вже стала ганебною традицією для всіх представників Партії регіонів та їхніх "бичків", - зазначили у прес-службі організації.

"У цей час на вулиці зібралося дедалі більше невдоволених студентів, серед яких чимало прихильників "Студентської Свободи". Коли посадовці повертались до своїх мерседесів, їх знову зустріли відповідними вигуками і сніжками", - додали у організації.

Голова київської "Студентської Свободи" Андрій Бардис розповів: "Відразу після інциденту одного зі студентів-учасників конфлікту запросили в деканат "на розмову". Попри очевидне свавілля охоронців, представники керівництва вишу почали звинувачувати студентів у "негідній поведінці" і соромити їх. Проте справжній українець не буде терпіти знущання над своєю країною і завжди гідно відповідатиме антиукраїнським силам. Кожен негідник незабаром відповість за свої злочини. "Студентська Свобода" неодноразово заявляла, що ворога України Табачника зустрічатиме протестами, де б він не з'явився. До такої протидії закликаємо кожного українця".


Зараз ви читаєте новину «Охорона Табачника напала на студентів - "Свобода"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

361

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути