Ексклюзиви
вівторок, 01 лютого 2011 19:26

Матіос дала Януковичу почитати свої книжки

Матіос дала Януковичу почитати свої книжки

Відома письменниця, лауреат Шевченківської премії Марія Матіос подарувала президенту України Віктору Януковичу кілька своїх книжок.

Як повідомила прес-служба голови держави, Янукович сьогодні зустрівся з Матіос.Розмова йшла про перспективи розвитку української літератури, обговорювалися гуманітарні питання, в тому числі - підготовка до Шевченківських днів.

Також в ході майже годинної бесіди було обговорено цілу низку актуальних питань, пов'язаних із розвитком культури і освіти.

На зустрічі була присутня заступник глави Адміністрації президента України Ганна Герман.

Нагадаємо, раніше Марія Матіос заявляла, що працівники Шевченківського райвідділу внутрішніх справ Львова за дорученням ГПУ розшукували її у видавництві "Піраміда", аби вилучити з продажу примірники її книги "Вирвані сторінки з автобіографії".

У свою чергу генпрокурор країни Віктор Пшонка запевнив, що його відомство не давало жодних доручень щодо "переслідування" української письменниці.

Зараз ви читаєте новину «Матіос дала Януковичу почитати свої книжки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути