Ексклюзиви
середа, 13 червня 2018 19:48

Мати Ляшка "назбирала" на квартиру на Печерську

Мати Ляшка "назбирала" на квартиру на Печерську
У власності Любові Ляшко вже були 4 столичні квартири. Фото: facebook.com/O.Liashko

Мати лідера "Радикальної партії" Олега Ляшка Любов Ляшко оформила свідоцтва про право власності на квартиру площею 77 кв. м і 14-метрове машиномісце на столичному Печерську.

Про це йдеться в сюжеті програми "Наші гроші".

Нерухомість у новобудові по вулиці Євгена Коновальця, 36-Е, перейшла у її власність 6 листопада 2017 року.

Зараз ціни за квадратний метр у цьому будинку стартують від 31 тис. грн. Приблизна вартість квартири Любові Ляшко становить 2,4 млн грн. За інформацією з Реєстру речових прав на нерухоме майно, у цю квартиру та машиномісце мати нардепа інвестувала ще на етапі будівництва, тому вони могли обійтися їй дещо дешевше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп Ляшка оконфузився з гречкою

Любов Ляшко до виходу на пенсію жила у селі Варва на Чернігівщині, де працювала оператором котельні на газопереробному заводі. Не володіла жодним бізнесом. Її дохід - це 1600 грн пенсії на місяць.

Раніше журналісти з'ясували, що у 2008 році мати головного "радикала" безкоштовно отримала від Вишгородської райдержадміністрації 2 га землі. Потім їх розбили на дрібніші ділянки, частину продали під забудову. Зараз у неї залишилося 0,84 га. Також вона придбала 72 сотки землі у селі Пухівка поблизу Києва. Сукупну вартість усіх наділів Любові Ляшко оцінили у близько 3 млн грн.

У 2012 році вона купила у Києві три квартири по 100 кв. м у будинку бізнес-класу по вулиці Євгена Коновальця, 36-В. Наступного року усі продали, зараз у неї залишилося там 13-метрове машиномісце.

На початку 2017 року Любов Ляшко стала власницею трикімнатної квартири вартістю близько 1,5 млн грн у новобудові по вулиці Бориса Гмирі 10/40. Також на неї оформлений будинок невідомою площею у селі Богданівка поблизу Києва.

Зараз ви читаєте новину «Мати Ляшка "назбирала" на квартиру на Печерську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути