субота, 28 січня 2012 13:43

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Масажист Тимошенко "до кушетки буквально її переставляє"

Масажист Тимошенко "до кушетки буквально її переставляє"

У стані здоров'я екс-прем'єра Юлії Тимошенко є певна динаміка, але їй необхідно системне лікування. Про це розповіла в ефірі телеканалу TBi особистий масажист Тимошенко Ірина Ніколаєва, яка робить їй масаж в Качанівській колонії.

"Певна динаміка простежується. Але якщо врахувати, що їй (Тимошенко - ред.) потрібне системне лікування, більш грунтовне, Юлія Володимирівна цього, безумовно, потребує", - сказала Ніколаєва.

Відповідаючи на питання про можливість самостійного пересування Тимошенко в камері, фахівець відзначила: "Вагу тіла береш на себе. До кушетки ти її буквально переставляєш, і так само укладаєш, піднімаєш, тому що вона самостійно робити цього не може".

Ніколаєва також розповіла, як проходять процедури: "Це (масаж — ред.) відбувається в камері, де знаходяться троє наглядачів - представники медичної служби. Багато часу витрачено на те, щоб вимкнути камеру... У результаті її завішують кожен раз. А що там видно - не видно, пишеться чи ні - це вже таке питання, залишається відкритим".

Вона пояснила, що "психологічно це важко і для Юлії Володимирівни, тому що жінці в присутності сторонніх треба десь оголитися, це ж лікувальна процедура... Відчувається напруженість, витрачається певний час, щоб людину розслабити, заспокоїти".

За словами Ніколаєвої, у неї немає можливості вільно спілкуватися з екс-прем'єром під час сеансів: "Мене завели, я провела процедуру і вийшла. Тобто практично вільного спілкування у нас не відбувається, це все строго контролюється".

Відповідаючи на питання про душевний стан Тимошенко, фахівець підкреслила: "З цим все гаразд. Залізний характер проявляється у всьому. І почуття гумору відповідне, і воля до боротьби і перемоги... Людина адекватно розуміє ситуацію, в якій знаходиться".

Зараз ви читаєте новину «Масажист Тимошенко "до кушетки буквально її переставляє"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути