Ексклюзиви
понеділок, 26 січня 2009 10:27

Мартиненко пояснив, чому він тепер не з Ющенком

Лідер фракції НУНС Микола Мартиненко дивується, чому Президент Віктор Ющенко незадоволений результатами газових угод.

"Те, що Регіони виступають проти і заробляють собі політичні дивіденди, – ще можна пояснити. Але чому Президент поводиться за принципом: "чим гірше, тим краще для нього" – це дивно. Ми постійно чуємо від представників секретаріату гучні заяви і фантастичні проекти про дострокові вибори, безкоаліційний парламент... У мене таке враження, що там якісь казкарі сидять! В інших країнах влада так не поводиться", - заявив Мартиненко в інтерв"ю Газете 24.

"Будь-яка війна закінчується миром. Хоча це і війною назвати складно – просто істерика, непрофесіоналізм і безвідповідальність перед країною з боку Секретаріату", - додав він.

Також Мартиненко заявив, що ніколи не був "любим другом" Ющенку. "По-перше, я ніколи не був другом Президента. Принаймні, я так вважаю. Думаю, і Віктор Андрійович не вважає мене другом. У нас були нормальні, рівні відносини, коли ми працювали в одній команді на президентських виборах. Я вважаю, ми це робили успішно. А потім якось так вийшло, що Віктор Андрійович почав вести політику, мені не зрозумілу, а я продовжую йти тією дорогою, якою йшов і до 2004 року. Я з того часу своїх політичних поглядів не поміняв", - відзначив депутат.

Мартиненко також розповів про майбутнє його партії. "У партії є два шляхи. Один з них – "Наша Україна" йде у вільне плавання, сама обирає лідера, ніхто не насаджує їй генетично не відповідних партнерів. Але Віктор Андрійович, очевидно, вибрав інший шлях. Він полягає на тому, щоб зробити з партії товариство з обмеженою відповідальністю зі своїм персональним жорстким керівництвом і далі вести її до ЄЦу або ще в якусь прірву. Очевидно, Ющенко вважає партію своєю власністю. Поки я чекаю остаточного рішення Президента. Якщо буде реалізований другий сценарій, список тих, хто покине партію, вимірюватиметься тисячами", - сказав Мартиненко.
Зараз ви читаєте новину «Мартиненко пояснив, чому він тепер не з Ющенком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути