Ексклюзиви
четвер, 12 березня 2009 19:41

Мартиненко: "Колишній член КПРС" Ющенко може вимагати відставки Симоненка

Мартиненко: "Колишній член КПРС" Ющенко може вимагати відставки Симоненка
Голова парламентської фракції блоку "Наша Україна - Народна самооборона", лідер Київської міської організації НСНУ Микола Мартиненко закликає Президента України Віктора Ющенка заборонити клеркам свого Секретаріату коментувати внутрішні справи НСНУ.

Про це повідомили у прес-службі голови фракції НУ-НС у Верховній Раді.

"Ющенко не повинен доручати клеркам свого Секретаріату коментувати внутрішні питання "Народного Союзу Наша Україна". У Секретаріату Президента є своя партія, "Єдиний центр", тому чиновникам з Банкової слід коментувати саме її проблеми", - сказав Мартиненко, коментуючи заклик до нього заступника глави СП Андрія Кислинського вийти з НСНУ і скласти депутатський мандат.

"Вікторе Андрійовичу, я усвідомлюю, що без вашої вказівки дрібний клерк не посмів би видати заяву стосовно НСНУ. Тому по суті заяви відповідаю особисто вам як лідеру НСНУ і Президенту України. Ви марно робите свої заклики щодо виходу і складення. З таким же успіхом колишній член КПРС Ющенко міг би вимагати вийти з Компартії її лідера Петра Симоненка через те, що він вимагає імпічменту Президента", - заявив Мартиненко.

На переконання Мартиненка, партія "Народний Союз Наша Україна" сьогодні існує "не завдяки, а всупереч" Ющенку.

"Лідер партії занедбав її і кинув напризволяще. Ніякого зв"язку і спілкування з місцевими організаціями, затримки із фінансуванням, навіть у центральному офісі невиплата зарплат за 4-5 місяців, відключення тепла і електрики за несплату комунальних платежів. Дуже схоже, що партію з демократичними традиціями свідомо розвалюють. А залишки прагнуть поставити на коліна і створити протиприродний гібрид з "Єдиним Центром", - зазначив глава парламентської фракції НУ-НС.

"Я ще раз повторюю – Вікторе Андрійовичу, лише вийшовши з партії, ви дасте їй шанс на відновлення та розвиток", - закликав голова Київського осередку НСНУ.

Що стосується результатів НСНУ на останніх виборах до Київради, то Мартиненко висловив думку, "глава держави підтримував на них не свою політичну силу, а правлячий у столиці блок, і зробив усе, щоб НСНУ не пройшла до Київради".

"Якщо ж керуватися вашою логікою щодо відсотків, то Президенту Ющенку слід негайно подати у відставку. Адже його рейтинг, який колись складав понад 50%, нині "з"їхав" до 3%. І при продовженні подібних дій та заяв взагалі стане від"ємним", - завершив свою думку Мартиненко.

Як відомо, раніше Кислинський закликав голову фракції "НУ-НС", голову Київської міської організації партії "Народний союз "Наша Україна" Мартиненка – у відповідь на його заклик до Ющенка залишити лави НСНУ – вийти з "Нашої України" і відмовитися від депутатства.

За матеріалами: УНІАН, Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Мартиненко: "Колишній член КПРС" Ющенко може вимагати відставки Симоненка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути