Ексклюзиви
вівторок, 24 лютого 2009 11:42

Мартиненко: Для "Нашої України" буде краще, якщо Ющенко піде

Мартиненко: Для "Нашої України" буде краще, якщо Ющенко піде
Народному союзу "Наша Україна" поставлено завдання готуватися до позачергових парламентських виборів, хоча депутатів фракції НУНС Президент запевняв у зворотному.

Про це в інтерв"ю інтернет-виданню "Обозреватель" сказав лідер фракції "Наша Україна-Народна самооборона", глава Київської міської організації партії Микола Мартиненко, повідомляє прес-служба депутата.

Говорячи про ситуацію в Народному союзі "Наша Україна", він відзначив, що наступний етап з"їзду НСНУ планується в березні, проте невідомо, чим він завершиться.

"Управління партією, як таке, на сьогодні не здійснюється. Останній захід - нарада керівників виконкомів, яка відбулася кілька тижнів тому. Завдання там ставилися для партійців зовсім незрозумілі. Перше - підготовка до позачергових парламентських виборів", - повідомив Мартиненко.

Мартиненко висловив нерозуміння того, чого хоче Президент не тільки стосовно країни, але також стосовно партії. "В усьому світі партії борються за владу і беруть її. У нас навпаки - влада звикла брати собі партії", - сказав він, відзначивши намір Глави держави перетворити НСНУ на свою особисту власність.

"Президент завжди вважав, що це партія його губить. Я вважав навпаки. Сьогодні ви бачите, що вийшло. Тому я і кажу: для партії буде краще, якщо Ющенко її залишить. НСНУ зуміє сама знайти свій політичний шлях", - переконаний лідер київських "нашоукраїнців".

"Якщо Віктор Андрійович залишить НСНУ, багато партійців сприймуть це, гадаю, з ентузіазмом. Що робити далі - розберемося. Кадровий потенціал у нас добрий", - наголосив Мартиненко.

За матеріалами: Обозреватель.
Зараз ви читаєте новину «Мартиненко: Для "Нашої України" буде краще, якщо Ющенко піде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути