вівторок, 17 вересня 2013 12:20

Марков розповість керівництву Європарламенту про українське "свавілля"

Марков розповість керівництву Європарламенту про українське "свавілля"
Фото: timer.od.ua

Народний депутат України Ігор Марков напише лист керівництву Європарламенту для того, щоб розповісти про існуючий режим в Україні.

Про це він повідомив на брифінгу у вівторок.

"Я звернуся з листом до голови Європарламенту, щоб вони ще раз уважно проаналізували, з яким режимом вони мають справу і з ким вони хочуть підписувати договір про євроінтеграцію", - сказав Марков.

За словами депутата, якщо буде підписано Угоду про асоціацію Україна - ЄС, це означатиме, що, перш за все, дискредитується Європа, яка підписує Угоду з таким режимом, як режим Віктора Януковича.

"Ось тут буде тест, перш за все, для Європи. Тест на стандарти демократії", - сказав він. Він також зазначив, що для того, щоб тримати інших парламентарів в страху, ініціатор судових розглядів - екс-депутат Юрій Кармазін заявляє про те, що у нього зібрані матеріали ще на шістьох народних обранців, однак не називає прізвища цих депутатів.

"Я думаю, що це робиться навмисне", - підкреслив Марков, зазначивши при цьому, що йому відомі прізвища депутатів, щодо яких, можливо, будуть подані позови. "Ви розумієте, у свавілля немає меж", - зазначив він.

Як повідомлялося, Вищий адміністративний суд України 12 вересня виніс рішення за позовом екс-нардепа Юрія Кармазіна, яким фактично позбавив Маркова депутатських повноважень.

17 вересня голова Верховної Ради Володимир Рибак на ранковому пленарному засіданні повідомив, що Марков вийшов зі складу фракції Партії регіонів.

Зараз ви читаєте новину «Марков розповість керівництву Європарламенту про українське "свавілля"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути