Ексклюзиви
субота, 14 вересня 2013 11:33

Заявивши про платні голосування, Марков здав сам себе - Чорновіл

Заявивши про платні голосування, Марков здав сам себе - Чорновіл
Тарас Чорновіл. Фото: kontrakty.ua

"Регіонал" Ігор Марков, заявивши про платні голосування, здав себе. У Партії регіонів не прийнято платити за голосування, а подібні винагороди, включаючи Маркова, отримують ще максимум п'ять депутатів-мажоритарників, які на таких умовах погодилися увійти у фракцію. Про це в ефірі 5-го каналу сказав екс-нардеп Тарас Чорновіл.

"Це абсолютна ахінея і тут Марков здав себе. Справа в тому , що у регіоналів заведений принцип такий - ти повинен бути дуже вдячний, що ти живий, що в тебе ще не забрали весь бізнес, а ще й дозволили тобі потрапити до Верховної Ради і за це ти повинен дякувати, а розраховувати за це на бонуси не доводиться" , - сказав Чорновіл.

"Є винятки, але це досить рідко, деякі з депутатів позафракційних, або в даному випадку мажоритарників, які пройшли не за квотою Партії регіонів, вступаючи в партію, можуть продиктувати свої певні умови. Коли регіоналам потрібно було натягувати на більшість - вони дійсно, з багатьма домовлялися. Наскільки я розумію, Марков отримав бонуси і домовленості індивідуально. Можу з упевненістю сказати, що саме такі бонуси, які озвучив Марков, двоє - троє, може, четверо - п'ятеро отримують у Верховній Раді, включаючи самого Маркова ", - зазначив політик.

Нагадаємо , ВАСУ 12 вересня ухвалив рішення про позбавлення Маркова мандата, встановивши фальсифікації на виборах в одномандатному окрузі № 133 в Одесі.

Марков вирішив, що ПР йому таким чином помстилася за підтримку Митного союзу.

Зараз ви читаєте новину «Заявивши про платні голосування, Марков здав сам себе - Чорновіл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути