Ексклюзиви
середа, 16 вересня 2020 12:33

Марина Порошенко очолила список "ЄС" у Київраду

Дружина п'ятого президента Петра Порошенка Марина очолила список кандидатів у депутати від "Європейської солідарності" на виборах до Київської міської ради. Представлення відбулося у середу.

 

Під час представлення у ролику зазначили, що Марина Порошенко - лікар, кандидат медичних наук. "Медицина та освіта точно будуть нашими пріоритетами", - сказала вона у ролику.

"Лідер команди "Європейської солідарності" до Київської міської ради", - йшлося у представленні.

"Сьогодні я стою перед вами у новому статусі. Знаю, що перше питання, яке почую: "Чому я йду в політику?". Відразу хочу сказати - не відчуваю себе політиком. У першу чергу я громадянка своєї країни, яку я дуже люблю. І мені не байдуже, що буде з Україною і як розвиватиметься наша столиця", - заявила під час виступу Марина Порошенко.

 

Вона заявила про "проблему доступності".

"Кожен з нас може протестувати її на собі. Достатньо просто спуститися сходами у підземний перехід з дитячим візочком, або зайти з ним у громадський транспорт. Сісти на інвалідний візок і спробувати доїхати до місця роботи. Або зайти в театр. Заплющити очі і пройтися вулицею, вщент заповненою автомобілями. Моє рішення балотуватися до Київської міської ради не в останню чергу зумовлене тим, аби ці норми (приклади європейських столиць. - Gazeta.ua) впроваджувалися у життя", - сказала дружина Порошенка.

Вона представила людей, які "працюватимуть задля того, щоб справді зробити з Києва європейську столицю":

секретар Київради Володимир Прокопів

колишній нардеп Леонід Ємець

лідерка молодіжної організації "ЄС" Дінара Габібуллаєва

ветеран російсько-української війни, волонтер Олександр Погребиський.

 

15 вересня розпочався процес реєстрації кандидатів у депутати місцевих рад і на посади сільського, селищного, міського голів. Наступного дня після рішення про реєстрацію кандидати можуть починати передвиборчу агітацію.

Зараз ви читаєте новину «Марина Порошенко очолила список "ЄС" у Київраду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути