понеділок, 02 січня 2023 05:10

Спецтема: Війна Росії проти України

"Мамулечка, надо сваливать", "Москва" на дні і Путін у труні – меми року
36

Gazeta.ua зібрала найцікавіші меми року.

Темою мемів цьоріч був потомлений крейсер "Москва", "концерт Кобзона", фрази про "жест доброй воли", "еще не начинали" и "мамулечка, надо сваливать отсюда", автомобілі "Лада", які росіяни отримували за мертвих синів-окупантів.

В українському суспільстві високий рівень довіри до президента Володимира Зеленського і Збройних сил України. Головнокомандувачу ЗСУ Валерію Залужному присвячують малюнки, фотоколажі.

Українці переконані у перемозі над російським агресором.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ висміяла Путіна з його перснями

У грудні позначка знищенних російських окупантів перетнула 100 тис.

Станом на минулу п'ятницю, за 310 днів, ЗСУ ліквідували понад 105 250 окупантів, 6059 їхніх броньованих машин, 3026 танків, 268 гелікоптерів і 283 літаки.

Цього року лідери країн "Великої сімки" – Сполучених Штатів Америки, Японії, Німеччини, Великої Британії, Франції, Італії і Канади – заявили, що підтримуватимуть Україну і посилять економічний тиск на країну-агресорку Російську Федерацію.

Лідери Європейського Союзу погодили виділення Україні €18 млрд макрофінансової допомоги. Президент США Джозеф Байден підписав бюджет, який містить $45 млрд допомоги Україні і союзникам для протистояння російській агресії.

Зараз ви читаєте новину «"Мамулечка, надо сваливать", "Москва" на дні і Путін у труні – меми року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути