вівторок, 27 вересня 2011 12:20

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Майбутній вирок суду у справі Тимошенко знає тільки Янукович - "бютівець"

Майбутній вирок суду у справі Тимошенко знає тільки Янукович - "бютівець"

У "БЮТ-Батьківщині" не чекають швидкого рішення у справі Юлії Тимошенко і покладають відповідальність за нього на президента.

Так, депутат Остап Семерак в інтерв'ю BBC.ua не виключив, що перед початком дебатів захист або обвинувачення можуть внести нові клопотання, які суд буде зобов'язаний розглянути.

Окрім того, він наголосив, що важко спрогнозувати, скільки триватимуть власне дебати.

Семерак також нагадав, що після завершення судових слухань у справі колишнього заступника голови "Нафтогазу України" Ігоря Діденка суддя готувала судовий вирок три дні.

"Вирок Ігорю Діденку містився на 70-ти сторінках, суддя писала його три дні. Справа Юлії Тимошенко значно більша за обсягом, тому часу для написання потребуватиме більше. Окрім того, не можна виключати, що у ході дебатів з'ясуються обставини, через які якась із сторін зажадає заслуховування нових свідків, або ж суддя вважатиме за необхідне повернути справу на повторне досудове розслідування", - припускає Семерак.

Ці припущення стосуються можливої процедури під час слухання справи Тимошенко. Однак, каже керівник опозиційного уряду Сергій Соболєв, оскільки ідеться про політичний процес, ситуація може розвиватися за будь-яким сценарієм.

"Коли і що станеться, відомо тільки Віктору Януковичу. На це запитання не може дати відповіді ніхто, навіть суд. Після заяви Ганни Герман про те, хтось керує суддею Кірєєвим, я гадаю, ні в кого не має виникати сумнівів стосовно цієї справи", - сказав Соболєв в інтерв'ю.

Нагадаємо, що раніше радник президента Ганна Герман заявила, що арешт Тимошенко став несподіванкою для Віктора Януковича і що він у день арешту екс-прем'єра перебував у відпустці.

Зараз ви читаєте новину «Майбутній вирок суду у справі Тимошенко знає тільки Янукович - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути