понеділок, 26 вересня 2011 18:33

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко випустять до дня народження Путіна?

Тимошенко випустять до дня народження Путіна?

Засоби масової інформації, які висвітлювали засідання Печерського суду у справі Юлії Тимошенко, попереджені про те, що завтра слід звернути особливу увагу на процес. Можливо, це пов'язано з тим, що вже завтра суддя Кірєєв спробує винести Тимошенко вирок.

Про це LB.ua стало відомо з власних джерел у органах влади.

"Як відомо, завтра, 27 вересня, має відбутися чергове - після двотижневої перерви - засідання у справі Тимошенко, конкретно - дебати сторін. У відповідність з процедурою, наступна стадія - заключне слово, після - суд виходить до нарадчої кімнати, де готується текст вироку, який потім і озвучується. Тобто у випадку, якщо тривалих перерв у справі більше не буде, а Кірєєв стане діяти згідно зі встановленими процедурами, до завершення процесу потрібно ще кілька днів", - йдеться в статті.

Також видання нагадує, на минулих вихідних глава держави зустрічався з російськими колегами - прем'єром і президентом Путіним і Медведєвим, точний предмет домовленостей не відомий. Однак, за повідомленнями джерел, обговорювалося, зокрема, можливість створення спільного газотранспортного консорціуму, в якому Україна отримає 20% частки; ще 20% - німецька фірма, яка вже задіяна в "Північному потоці", решта - структури "Газпрому".

"Разом з тим, після останньої зустрічі керівництва двох країн серед оптимістично налаштованих "бютівців" побутує думка: прийнявши до уваги симпатії російської сторони до ЮВТ, Тимошенко таки випустять найближчим часом. Конкретно, до 7 жовтня - дня народження Володимира Путіна", - пише видання.

Нагадаємо, Тимошенко звинувачується в перевищенні службових повноважень при підписанні в 2009 році газових контрактів з Росією. 5 серпня її заарештували.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко випустять до дня народження Путіна?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути