вівторок, 30 жовтня 2012 14:07

"Люди питають мене, чи треба вже виходити на вулиці" - Тягнибок

"Люди питають мене, чи треба вже виходити на вулиці" - Тягнибок
Олег Тягнибок. Фото: Reuters

Партія ВО "Свобода", якщо і закликатиме до масових протестів, то тільки спільно з Об'єднаною опозицією "Батьківщина". Про це на брифінгу сказав лідер партії Олег Тягнибок.

Він наголосив, що наразі багато людей готові вийти на вулиці і захищати результати голосування. Однак поки партія намагається юридичним шляхом вирішити це питання.

"Напередодні ввечері тільки через заклики у соцмережах до комісії у Шевченківському та Деснянському районах Києва прийшло дуже багато людей. Сьогодні там також є люди, які готові до масових протестів. Навіть просто на вулиці до мене підходили люди і питали: "Так що? Вже виходити? Яка там ситуація?". Це є дуже позитивний показник, і ми усвідомлюємо, що люди готові вийти за нас завтра", — наголосив Олег Тягнибок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свобода" вимагає від ЦВК та ГПУ негайної реакції на порушення

Водночас він додав, що "Свобода" закликатиме до протестів лише спільно з Об'єднаною опозицією.

"Ми й надалі будемо проводити акції на захист голосів. Але ми домовились із партнерами з "Батьківщини", що, якщо і буде якийсь заклик до масових дій, то він буде тільки спільним. "Свобода" не буде одноосібно приймати такі рішення. Тим більше, що ми постійно знаходимо порозуміння з нашими партнерами", — підкреслив лідер "Свободи".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тягнибок: Нам потрібно формувати політику рівноправності з Росією

Він додав: "Ми не виключаємо, що влада нас вимусить до цього кроку, але наразі ми поки боремося юридичними методами за збереження наших голосів."

Тягнибок також додав, що влада безперечно вибори програла. Не зважаючи на те, що у Верховній Раді у Партії регіонів може бути більше мандатів.

 

Зараз ви читаєте новину «"Люди питають мене, чи треба вже виходити на вулиці" - Тягнибок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

101

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути