вівторок, 30 жовтня 2012 13:27

"Свобода" вимагає від ЦВК та ГПУ негайної реакції на порушення

"Свобода" вимагає від ЦВК та ГПУ негайної реакції на порушення
Олег Тягнибок. Фото: kievskaya.com.ua

Партія ВО "Свобода" вимагає від Центральної виборчої комісії та Генпрокуратури розібратися з фактами порушення на виборах та припинити тотальні фальсифікації. Про це на брифінгу сказав лідер політичної сили Олег Тягнибок.

"Ми вимагаємо від Центрвиборчкому адекватної реакції на факти фальсифікації. Ми вимагаємо від Генпрокуратури негайно почати реагувати шляхом прокурорського нагляду на ганебні порушення по всіх округах", — наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перемога "Свободи" - це програш опозиції - "регіонал"

ВО "Свобода" має намір відправити до ЦВК та ГПУ відповідні документи, які підтверджують факти порушень. Також партія закликає СБУ припинити спотворення результатів волевиявлення українців.

Юридична служба партії щодо кожного випадку порушень підготувала відповідний позов та вимагає не оприлюднювати остаточні результати у проблемних округах до закінчення розгляду цих позовів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комуністів ошелешив результат "Свободи"

"Ми вимагаємо від СБУ припинити підігрувати чинній владі. На 28-му жовтні життя не завершується. Все-таки у парламенті буде створена тимчасова слідча комісія, яка розбереться із цими ганебними нецивілізованими недемократичними формами тиску на комісії і намагання фальсифікувати результати волевиявлення українців", — підкреслив Тягнибок.

Також у партії наголосили, що будь-який результат, який не відповідатиме результатам паралельного підрахунку голосів на основі протоколів з мокрими печатками, свідчитиме, що влада знов не дотримується Конституції.

 

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" вимагає від ЦВК та ГПУ негайної реакції на порушення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути