неділя, 22 січня 2012 11:49

Люди Королевської та Гриценка з'єднали два береги Дніпра

Люди Королевської та Гриценка з'єднали два береги Дніпра

Сьогодні активісти організації "Вперед!" Наталі Королевської та партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка разом з'єднали лівий та правий берег Дніпра кількасотметровим прапором. Це сталось на парковому мості у Києві на честь Дня Соборності і Свободи, передає кореспондент Gazeta.ua.

"Сьогодні влада хоче нас залякати, - зазначала на мітингу Королевська. - Юлію Тимошенко та Юрія Луценка кидають в тюрму. Вони судять нас за те, що ми створюємо робочі місця, за те, що ми хочемо жити у нашій країні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович так покладав квіти, що закрили ресторан, пригнали "Беркут" і автозаки

"Хочуть забрати останню пачку пігулок у чорнобильців, відібрати бойові заслуги в афганців. Вони опустились до того, що готові забрати останню пляшечку молока у немовлят. Хочуть потрапити на кухню до пенсіонерів та забрати останній шматок хлібу. Вони думають, що будуть правити вічно, уявили себе вищою владою. Але ми не дозволимо відібрати наше майбутнє", - додала Королевська.

Слід відзначити, що на мітингу зібрались кілька сотень представників громадських організацій. Найбільше прапорів було від "Вперед!". Не було стягів політичних партій.

"Дуже добре, що сьогодні громадські організації беруть ініціативу, - сказав у свою чергу Анатолій Гриценко. - Сьогодні свято, і такі акти громадянськості проходять не лише у Києві, а по всій країні. Дуже важливо, що громадськість виходить на вулиці, бо Янукович та його команда хотіли, щоб ми були населенням. А ми будемо громадянами. Зараз формується партія громадян".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров розповів, що українцям не властивий екстремізм

Окрім Королевської та Гриценка на мітингу також були народні депутати Микола Катеринчук та Євген Суслов. Катеринчук зазначив, що треба визволяти Тимошенко та Луценка усіма дозволеними і недозволеними методами.

"Опозиція має стати кулаком, який вдарить по владі. Якщо це Комітет опору диктатурі, то треба опиратись диктатурі, а не займатись балачками", - сказав Катеринчук.

Зараз ви читаєте новину «Люди Королевської та Гриценка з'єднали два береги Дніпра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

62

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути