неділя, 22 січня 2012 11:32

Янукович так покладав квіти, що закрили ресторан, пригнали "Беркут" і автозаки
5

Фото: Фото: PHL

Президент України Віктор Янукович поклав квіти до пам'ятника Тарасу Шевченку та Михайлу Грушевському у Києві. Разом з президентом квіти поклав прем'єр-міністр Микола Азаров, віце-прем'єр Андрій Клюєв, глава Київської ОДА Анатолій Присяжнюк та голова КМДА Олександр Попов.

Також квіти поклали міністри Дмитро Табачник, Олександр Аніщенко, Михайло Єжель, Микола Злочевський, голова Нацбанку Сергій Арбузов, голова Податкової служби Олександр Клименко, представники духовенства та громадськості.

Після покладання квітів до пам'ятника Миколі Грушевському президент сів у Mercedes представницького класу. Інші урядовці сіли в чотири великі автобуси Mercedes, які чекали на них на бульварі Шевченка. Учасники церемонії відбули до Національного палацу мистецтв "Україна", де візьмуть участь в урочистому зібранні з нагоди Дня Соборності та Свободи України.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Янукович гріхи не змив, але затор створив

Уздовж вул. Володимирської представників влади зустрічали близько 100 людей з державними прапорами і табличками з районами міста Києва. На запитання, чи вони прийшли сюди добровільно, відповідали "звичайно, що добровільно".

Біля парку Шевченка на сусідній вулиці стояли 4 автобуси з "Беркутом" і 2 автозаки. Парк Шевченка був оточений міліцією, по території ходили патрулі з собаками.

Через покладання квітів працівники ресторану "Опанас", що знаходиться у парку Шевченка, не змогли потрапити на роботу. Люди з держохорони спочатку їм сказали, що пустять після 10-ї години, проте потім повідомили, що ресторан взагалі сьогодні не працює.

ВІДЕО: Як Янукович їздить з роботи додому

"Поки, грубо кажучи, ми не перевіримо навіть те, що під кучугурами, ми не можемо вас пустити", - сказали вони.

Працівникам ресторану ця ситуація не сподобалась.

"З кожним роком все гірше. Раніше посвідчення на вході показав, в ресторан зайшов, закрилися і не виходимо. А тепер то не пускають, то ресторан взагалі не працює. Я за 10 років пам'ятаю тільки один випадок, коли ресторан не працював - це була якась тотальна перевірка", - розповів один з працівників.

Інший додав: "Через одну людину стільки незручностей".

Зараз ви читаєте новину «Янукович так покладав квіти, що закрили ресторан, пригнали "Беркут" і автозаки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути