вівторок, 08 липня 2008 10:34

Люди Кінаха на Волині проміняли ПППУ на "Єдиний центр"

Керівники Партії промисловців і підприємців України (ПППУ) у Волинській області написали заяви про вихід зі своєї партії і перейшли в партію "Єдиний центр".

Як повідомила прес-служба Волинської облдержадміністрації в понеділок, глава ПППУ у Волинській області Віктор Гупало, глава секретаріату Партії Володимир Мухін і заступник глави обласної організації Олег Іванюк після написання заяв про вихід зі своєї партії відразу ж вступили в партію "Єдиний центр".

У колективній заяві керівників ПППУ, зокрема, наголошується, що організація ПППУ у Волинській області налічує близько 3 тис. членів і 70 депутатів всіх рівнів.

Вони пояснюють своє рішення тим, що не реалізувалися їхні надії на створення єдиної могутньої демократичної партії і на те, що ПППУ об"єднається з "Єдиним центром".

Колишні керівники Волинської ПППУ на прес-конференції відкинули звинувачення журналістів у тому, що вони залишили своїх підопічних єдинопартійців напризволяще. На їх думку, члени ПППУ повинні самі обирати, за ким йти, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Люди Кінаха на Волині проміняли ПППУ на "Єдиний центр"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути