вівторок, 05 лютого 2019 15:20

Ляшкові пригрозили надавати ляпасів: мережі гудуть відстороненням Супрун

Соцмережі бурхливо відреагували на рішення Окружного адміністративного суду міста Києва заборонити Уляні Супрун виконувати обов'язки міністра охорони здоров'я. У Facebook з'явилися дописи з хештегом #підтримуюСупрун.

Автор: Наталія Шаромова, censor.net.ua
 

"Тут Олег Ляшко та його чудесна братія вирішили, що ми всі маємо помирати від неякісної медицини, що в лікарнях та медуніверах має й далі процвітати корупція, - написав активіст Сергій Стерненко. - Лізучи своїми немитими після ахметівського бабла руками до медреформи, ви ризикуєте отримати немалих таких ляпасів по цим самим рукам від тисяч людей з активною громадянською позицією".

"Зовнішня агресія з боку Росії і внутрішній реванш, тих хто проти реформ - найбільші загрози для нинішньої України", - написав голова Інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович.

"Давайте, й далі топіть за Поршенка. Будемо мати на посадах таких, як Насірова, і - за бортом таких, як Супрун", - заявив директор Центру протидії корупції Віталій Шабунін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У біографії судді, який відсторонив Супрун, знайшли "плями"

В.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун пояснила, де можна зробити щеплення. І закликала не вдаватися до "методу Ляшка": "по блату" або через знайомства.

Зараз ви читаєте новину «Ляшкові пригрозили надавати ляпасів: мережі гудуть відстороненням Супрун». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути