Ексклюзиви
четвер, 24 липня 2014 10:46

Ляшко свідчитиме проти КПУ: "Симоненка треба посадити пожиттєво"

Ляшко свідчитиме проти КПУ: "Симоненка треба посадити пожиттєво"
Фото: president14.com.ua

Нардеп Олег Ляшко свідчитиме в суді проти Комуністичної партії. Про це він розповів журналістам перед будівлею окружного адміністративного суду, повідомляє кореспондент Gazeta.ua

Ляшко учора зареєстрував відповідне клопотання. Він є третьою особою у суді щодо заборони Компартії на стороні позивача - Мінюсту.

"Буду свідчити у суді на цьому процесі століття на користь того, щоб заборонити злочинну організацію. Є маса доказів причетності комуністів до організації сепаратиських акцій, до блокування військових частин, до захоплення держустанов. Зокрема, у Маріуполі, Луганську, Слов'яньску, Донецьку. Ці докази будуть викладені у суді", - розповів Ляшко.

За словами нардепа, заборона КПУ - це найменше покарання, на яке заслуговують комуністи.

" Я на власні очі бачив, як депутати від Компартії вели на смерть людей. Це повністю посібники сепаратистів і терористів. Вони мають бути заборонені. Це найменше покарання, на яке вони заслуговують. Того Симоненка треба судити і мінімум дати пожиттєве ув'язненя. За всі ті злочини, які він робив 23 роки у Верховній Раді. Найбільший його злочин - це те, що він брехав усі 23 роки, топтався по мозолях людей похилого віку, а сам - сволота. На радянській ностальгії заробив мільярди і вивіз свою жінку з дітьми до Іспанії.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко свідчитиме проти КПУ: "Симоненка треба посадити пожиттєво"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути