середа, 20 червня 2012 11:39

Ляшко приніс урядовцям і депутатам "картоплю з дустом"
11

Фото: Фото: facebook Олега Ляшка

Позафракційний депутат Олег Ляшко спочатку провів акцію протесту на захист вітчизняного виробника під Кабміном, а сьогодні приніс відро картоплі парламентарям.

Про це він пише на своїй сторінці у facebook - "Азарову - картоплю з дустом".

"Ми з однодумцями провели під стінами Кабінету міністрів акцію протесту на захист національного виробника. На акцію до будівлі Кабміну я привіз півтони вітчизняної картоплі. Минулої неділі спілкувався з людьми на базарі у місті Козелець Чернігівської області. Селяни розповіли мені, як їм важко жити. 83-річна жінка зі сльозами на очах розказала, що не може продати вирощену власноруч картоплю, якої у неї півтони, навіть по ціні 30 копійок за кілограм. Я викупив всю цю картоплю по гривні за кілограм і привіз її до уряду", - написав Ляшко.

Нагадаємо, що раніше пан Ляшко приносив до парламенту чорнозем, який він їв на трибуні. Потім зірвав прес-конференцію російського санітарного лікаря Оніщенка, принісши український сир, який він їв сам та пропонував скуштувати йому. Також до Ради Ляшко приносив гнилий гарбуз і навіть тушку курки, яку він тримав разом з написом "Тушкам вхід заборонено", маючи на увазі депутатів, що перейшли на бік влади.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко приніс урядовцям і депутатам "картоплю з дустом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути