четвер, 15 січня 2015 16:30

Ляшко пропонує розглянути звільнення всіх керівників силових структур

Ляшко пропонує розглянути звільнення всіх керівників силових структур
УНІАН

За результатами завтрашнього звіту силовиків в парламенті треба ставити питання про їх відставку.

Про це у коментарі Gazeta.ua розповів лідер 'Радикально партії' Олег Ляшко.

'Завтра в парламенті звітуватимуть силовики. Питання про зміну керівників силових структур має розглядатись по всіх. Бо більше року минуло з дня подій на Майдані. Досі немає засуджених. Тому треба ставити питання і міністру внутрішніх справ, і генеральному прокуророві, і голові Служби безпеки. До всіх, хто причетний до відсутності результату і прогресу в злочинах проти Майдану. Це свідчить або про кричущий непрофесіоналізм і некомпетентність, або про невміння організовувати роботу. Або це змова нинішньої влади з колишньою, щоб представники банди Януковича могли уникнути відповідальності', - розповів він.

Нардеп розповів, що є 'намагання зробити так, щоб силовики завтра не звітували в парламенті'. Проте про які і чиї намагання йдеться не уточнив.

Зазначимо, що Ляшко не ставив підпис під ініціативою депутатів щодо звільнення генерального прокурора Віталія Яреми: 'Ми розглядатимемо це питання, коли вони звітуватимуть в залі'.

Нагадаємо, що вчора парламентський комітет з питань протидії корупції визнав незадовільною роботу Генеральної прокуратури. На засідання комітету замість Яреми приходив звітувати його заступник. За повідомленням народного депутата Єгора Соболєва в Раді вже назбирали 45 підписів за відставку теперішнього Генпрокурора.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко пропонує розглянути звільнення всіх керівників силових структур». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути