вівторок, 23 листопада 2010 17:28

Ляшко поважає Януковича, бо він з тюрми дійшов до президента

Ляшко поважає Януковича, бо він з тюрми дійшов до президента

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко намагається очолити рух протесту підприємців проти Податкового кодексу, але так вона лише шкодить їм.

Таку думку в інтерв'ю "Газеті по-українськи" висловив народний депутат і екс-"бютівець" Олег Ляшко.

"Тимошенко намагається очолити рух опору владі, але це мене найбільше й хвилює. Все, за що вона береться останнім часом, вона програє. Президентські вибори програла, місцеві програла, фракція щодня меншає. Але серед підприємців є розумні люди, які усвідомлюють, якщо на чолі їхнього руху стане Тимошенко, то вони точно нічого не отримають. Якби туди не приходила Тимошенко, то Янукович може і дослухався б. Він не піде на поступки, бо якщо піде, то Тимошенко скрізь піаритиметься і говоритиме, що то вона домоглася", - вважає Ляшко.

За його словами, глава держави зовсім не такий, яким його описувала лідерка "Батьківщини".

"Президент Янукович – це людина вперта. Це Тимошенко робила з нього дурака і розповідала, що він півдня в гольф гратиме, а півдня в теніс. Як ми бачимо, то це не пусте місце. І в гольф він знаходить час пограти, і державну владу під себе вибудував, і будинки для себе в "Межигір'ї" за $8 мільйонів будує. Людина, яка із самих низів, із тюрем дійшла до посади президента, заслуговує на повагу", - зауважив нардеп.

Ляшко вважає, що рух опору підприємців може перерости в революцію.

"Для цього є всі передумови. Але дуже важливо, щоб сюди не лізли політики. Зараз Тимошенко виходить до людей і замість того, щоб розповісти їм як зберегти робочі місця і зарплату, каже: "Ви ж прийдіть у березні 2011 року на вибори і не віддайте їм свої голоси". Коли ти використовуєш проблеми людей, аби попіаритися, то це сіє в них зневіру. Он і Тягнибок прибіг їх захищати. Боюся, що ці амбіції, намагання затягнути собі під спідницю чи собі під штани амбіції врешті поставлять на всьому хрест", - додав Ляшко.

Як відомо, і сам Ляшко приходив на сцену Майдану перед підприємцями. Проте його не хотіли пускати, через що стався конфлікт і його звідти скинули.

Повністю інтерв'ю читайте в п'ятницю, 26 листопада, в "Газеті по-українськи".

Зараз ви читаєте новину «Ляшко поважає Януковича, бо він з тюрми дійшов до президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути