Ексклюзиви
понеділок, 22 листопада 2010 15:48

Кривдник Леніна скинув Ляшка зі сцени на Майдані

Кривдник Леніна скинув Ляшка зі сцени на Майдані

На сцену перед мітингувальниками на Майдані Незалежності пробився народний депутат Олег Ляшко. Його туди не пускали організатори протесту підприємців. Стояли перед ним на сходинках.

"Відійди, - наказав Ляшко. - Дайте слово сказати". Його відштовхували.

"Приберіть руки. Дайте змогу людей підтримати", - намагався пробитися до мікрофону екс-"бютівець".

В цей час ведучий проголосив у мікрофон: "Будемо голосувати, чи давати Ляшку слово другий раз за день". Більшість крикнула "давати". Ляшко відштовхнув хлопців з громадської охорони Майдану і піднявся на сцену.

"Чому мене не пускають? Мене не пускали, бо я позапартійний. Бо є їхні люди, а є не їхні. Чому Яценюка пускали? А я вийшов, щоб закликати вас стояти і не розходитись. Треба піднімати мільйони людей".

В цей час організатори за сценою перемовляються: "Відключити йому мікрофон? Ні, дамо договорити".

У цю мить на сцену вискочив Микола Коханівський з Конгресу українських націоналістів. Він з-заду накинувся на Ляшка, обхопив його руками і обоє злетіли зі сцени.

"Буде тут ще всякий пі...с Україну ганьбити, - пояснив свої дії Коханівський. - Якби Юлія Володимирівна вийшла, я б їй слова не сказав".

Після цього інциденту помічник Тимошенко Михайло Лівінський докладав комусь по телефону: "Він прорвався на сцену. Ми його не пускала, але він буквально злетів зі сцени".

Жінок з Житомиру вчинок Коханівського обурив, і вони вирішили їхати додому. Організаторам ледь вдалося вмовили їх залишитись.

Нагадаємо, сьогодні, 22 листопада, підприємці влаштували акцію протесту на Майдані Незалежності, а також біля Адміністрації Президента.

Як відомо,ніч на 30 червня 2009-го Микола та ще четверо чоловіків з націоналістичних громадських організацій відбили кувалдою носа, бороду, вухо та руку пам'ятнику Леніну, що біля Бессарабської площі в Києві.

Зараз ви читаєте новину «Кривдник Леніна скинув Ляшка зі сцени на Майдані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути