вівторок, 09 жовтня 2012 21:04

Ляшко піариться на ув'язненій Тимошенко

Кандидат в депутати по виборчому округу №208 Олег Ляшко використовує в своїй агітації фото лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко. Про це повідомляє громадянська мережа "Опора" з посиланням на прес-службу Об'єднаної опозиції "Батьківщини".

Довготерміновий спостерігач мережі дійсно декілька тижнів тому зафіксував інформаційну листівку із зображенням Тимошенко та Ляшка.

Автор: Фото: oporaua.org
 

"Річ в тім, що кандидат в депутати Ляшко на своїй поліграфічній продукції використовує портрет лідера ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко. Він також зазначає, що звільнить її з в'язниці і закликає всіх голосувати за номер його партії у виборчому списку", - заявили в партії.

"У людей, що не слідкують за всіма новинами, може скластися враження, що сам Олег Ляшко та його партія має якесь відношення до Тимошенко", - додали в "Батьківщині".

Партійці апелюють до того, що Ляшка ще в 2010 році виключили з партії. Крім того, останній ніколи не докладав зусиль, щоб звільнити Тимошенко з в'язниці.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко піариться на ув'язненій Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути