середа, 19 вересня 2012 17:11

Агітація "радикалів", або Ляшко з вилами і хріном

Агітація "радикалів", або Ляшко з вилами і хріном

Радикальна партія України випустила серію передвиборчих роликів під слоганом "Вила напоготові", в яких лідер партії Олег Ляшко розповідає про побут українського села і нахабства нинішніх депутатів Верховної Ради.

В одному з роликів Ляшко стоїть посеред городу з кущем хрону в руках і розповідає, що спільного у нинішньої української влади і цієї рослини.

Ляшко розповів про страх влади перед людьми з вилами

"Управа на них одна - безжально викорчовувати", - говорить він. В іншому ролику Ляшко демонструє український сир - на думку лідера Радикальної партії, депутати Верховної Ради поняття про нього не мають, так як "і товстопузі можновладці, і товстопузі опозиціонери жеруть камамбер або якусь моцарелу".

Цікаво, що агітаційна фраза Ляшка "Україна починається з корови" повторює давно сказану думку В'ячеслава Чорновола - "Україна починається з тебе".

Ляшко замахнувся на 7%: "Вони не знатимуть, куди від нас подітися"

Нагадаємо, що раніше Радикальної партії заборонили розміщувати білборди, на яких Олег Ляшко зображений з вилами. "Влада і опозиція бояться нас, бо забороняють мені висловлювати свою думку на білбордах", - заявив тоді Ляшко українському телеканалу 24.

Зараз ви читаєте новину «Агітація "радикалів", або Ляшко з вилами і хріном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути