пʼятниця, 22 жовтня 2010 17:13

Ляшко набрехав, що йому пропонували очолити партію

Ляшко набрехав, що йому пропонували очолити партію
Слова народного депутата України Олега Ляшка про те, що Українська партія зверталася до нього з пропозицією стати її лідером, не відповідають дійсності.

Про це Gazeta.ua заявив голова Політради партії Олег Березюк.

"Жодних офіційних рішень центральних органів партії щодо цього питання не приймалось, і у зв'язку з цим жодних офіційних пропозицій народному депутату України Олегу Ляшку не надходило", - відзначив він.

Березюк разом з тим не заперечує сам факт зустрічі Ляшка з членами центрального проводу Української партії, на якому обговорювались питання співпраці між народним депутатом та партією.

"У Олега Ляшка було лише бажання очолити партію. Він не висловив жодних конструктивних пропозицій стосовно розбудови партії. Не було жодного слова щодо державотворчих ідей. Саме тому, Центральний провід прийняв рішення про недоцільність продовження переговорів з Олегом Ляшком", - додав Олег Березюк.

Голова Політради Української партії зазначив, що сьогодні на засіданні Центрального проводу буде прийнято офіційну заяву з цього приводу.

Нагадаємо, що 21 жовтня в інтерв'ю "Українській правді" Олег Ляшко заявив, що до нього зверталася Українська партія з пропозицією стати її лідером.
Зараз ви читаєте новину «Ляшко набрехав, що йому пропонували очолити партію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути