Ексклюзиви
пʼятниця, 05 листопада 2010 13:39

Ляшко ходив в туалет на вулиці і випасав козу (ФОТО, ВІДЕО)

Автор: Фото: Валентина Остерська/Gazeta.ua
 

Депутат Олег Ляшко п'ять днів жив у Седневі Чернігівської області у сім'ї Ольховиків. Він став учасником програми "Без мандата".

Алла і Олександр Ольховики мають чотирьох власних дітей, а також двох прийомних, дітей Аллиної сестри, яку позбавили батьківських прав.

Через замикання електропроводки 1 березня цього року у них вигорів коридор, закоптилась хата. Алла у декретній відпустці, не працює. Олександр перебивається тимчасовими заробітками.

Ольховиків у проект "Без мандату" каналу "1+1" привела кума. Вона знімалася у першій передачі "Міняю жінку".

У дворі Ольховиків — гармидер, валяються дрова, брикет. У загородці - качки, гуси. Під час зйомок програми Олег Ляшко виносив їм їсти.

Ляшко під час зйомок рубав дрова, возив воду тачкою і козу випасав. Козиного молока Олег Валерійович не пив. Для нього і дітей Алла Ольховик брала коров'яче у сусідів.

Депутат замовив для родини двері в туалет, що знаходиться на вулиці. Разом з родиною щовечора дивився серіал "Інтерни". Спав на дивані у залі.

Для старших дітей Ляшко купив ноутбук і іграшки, а для менших — солодощі, ляльки і мильні бульбашки. Їв з сім'єю за одним столом: картоплю, ліниві голубці, консервацію. Коли на третій день йому повернули мандат і мобільний телефон, подзвонив директору Ніжинського консервного заводу і той передав сім'ї 42 літрові банки асорті огірків з помідорами і стільки ж банок ікри баклажанної і квасолі.

Також депутат подарував холодильник, електроплиту, посуд, кухонне начиння. Завіз брикет, світло у двір і у туалет провів. Бригаду майстрів покликав, щоб ремонт будинку Ольховиків робили, будматеріали закупив. У Седнівський клуб музичний центр придбав. Пообіцяв посприяти добудувати школу, щоб запрацювала вже у 2012 році.

На п'ятий день привіз у подарунок Ольховикам свій одяг брендових фірм: Ів Сен Лоран, Кельвін Кляйн, Лагерфельд, Бріоні.

Ляшко не зізнався, скільки витратив під час проекту і чи це його власні гроші. Сказав лише, що не жалкує, що взяв участь у цьому проекті.

"Коли я повернувся з літніх канікул, мені надійшов лист-запрошення з каналу "1+1", і я погодився відразу. Хоча не знав, у який регіон поїду, в яку сім'ю", — розповів Олег Ляшко.

Ольховики, щоб хоч якось віддячити Ляшку за зроблене, зарізали на дорогу селезня. Депутат сказав, що забере його у Київ і там хатня робітниця приготує йому печеню. Обіцяв, що приїде до Ольховиків під Новий рік, подивитися, як зроблено ремонт.

Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко ходив в туалет на вулиці і випасав козу (ФОТО, ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути