Ексклюзиви
середа, 02 листопада 2011 11:08

Львівський губернатор продавав запрошення на відкриття стадіону за 1 млн грн

Львівський губернатор продавав запрошення на відкриття стадіону за 1 млн грн

Депутат Львівської обласної ради від "Української селянської демократичної партії", бізнесмен Тарас Козак заявив, що губернатор Михайло Цимбалюк запропонував йому заплатити 1 мільйон гривень за 800 запрошень на відкриття стадіону до Євро-2012.

"Знаєте, як все відбувалося? - розказав у програмі "Прямим текстом" на місцевому телеканалі. - Була сесія Львівської обласної ради, і мене запросив до себе Михайло Михайлович. І запропонував, щоб я привіз 800 глядачів на відкриття "Арени Львів". Але була одна умова: щоб ці люди не свистіли, і ще я мав заплатити 1 млн грн за це.

Депутат вважає, що пропозиція звучала як ультиматум.

"Я відмовився від цієї затії. Бо що це за умови такі, щоб не свистіли? Я що, маю заткнути рота своїм громадянам? І я взагалі не розумію, за що треба було платити і куди ці гроші мали піти. Я відмовився від такої пропозиції. Бо вона звучала як ультиматум. Мені було сказано, що це був тест як майбутньому кандидату в депутати до Верховної Ради. І в мене таке склалося враження, що Михайло Михайлович буде обирати, хто буде нардепом, хто де буде балотуватися і де кого будуть обирати", - зазначив Козак.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Львівські вболівальники покинули стадіон під час виступу Анастейши

У Львові ходять чутки, що Президент звільнить Михайла Цимбалюка найближчим часом.

Нібито сьогодні на розширеному засіданні Кабміну про це стане відомо.

"Не думаю, що Президент його звільнить. Але не можу нічого коментувати, бо не слідкую за діяльністю губернатора, - розповів Тарас Козак Gazeta.ua – На відкриття стадіону я принципово не ходив, віддав своє запрошення знайомому. Місцева влада створила якийсь незрозумілий ажіотаж із запрошеннями. Багато хотіли потрапити на відкриття, але не мали змоги. В результаті багато місць були порожніми".

Нагадаємо, що відкриття стадіону "Арена-Львів" відбулося в суботу, 29 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Львівський губернатор продавав запрошення на відкриття стадіону за 1 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути