Ексклюзиви
пʼятниця, 24 січня 2014 11:41

Львівські "регіонали" вимагають відставки Азарова

Львівські "регіонали" вимагають відставки Азарова
Микола Азаров Фото: liga.net

Львівська обласна організація Партії регіонів заявляє, що відповідальність за смерть людей в мирний час лягає в першу чергу на владу.

"Вона зобов'язана захищати гідність і життя кожного громадянина, навіть якщо він порушує закон, - йдеться у повідомленні обласного осередку партії. - Очевидно, що будучи зорієнтованим на настрої тільки певної частини громадян України, лідери Партії регіонів після того, як прийшли до влади, не зуміли чи не захотіли дослухатись до позиції іншої частини українців. Прикро, але наші намагання внести корективи в цю політику наштовхувались на зверхність і самовпевненість київських функціонерів".

Львівські партійці погоджуються, що ті програмні засади, з якими Партія регіонів йшла на вибори, не виконуються. Вони вимагають негайно скликати з'їзд партії.

"Згідно з європейською практикою, голова Партії регіонів Микола Азаров, її керівництво на з'їзді мають подати у відставку. З'їзд партії мав би обрати нового лідера, а президент – оголосити позачергові вибори до Верховної Ради, сформувати новий уряд."

Партійці просять людей стримуватися від силових дій.

"Ми закликаємо тих громадян, біль яких за державу переростає в агресію до влади, зрозуміти, що ті, що наверху, завжди порозуміються, - пишуть в офіційному повідомленні обласного осередку партії. - Приклад цьому – колишні непримиренні вороги Віктор Ющенко та Леонід Кучма, які сьогодні ходять разом на футбол. Боротися з агресією тією ж агресією – це шлях в нікуди, який тільки нашкодить Україні."

Львівські члени Партії регіонів не відкидають того, що можуть вийти із політсили.

"Спроби подальшого силового розв'язання політичного конфлікту роблять неможливим наше подальше перебування в Партії регіонів. Хоча ми добре розуміємо, що цим ми відкриваємо дорогу радикальним настроям на сході нашої держави, даємо додаткові аргументи тим, хто прагне її розколу."

Вихід із ситуації бачать тільки у виборах - спочатку до Верховної Ради, а потім і президента.

 

Зараз ви читаєте новину «Львівські "регіонали" вимагають відставки Азарова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути