неділя, 18 квітня 2010 16:30

Львівські "заукраїнці" просять запоріжців не встановлювати пам"ятник Сталіну

Львівські "заукраїнці" просять запоріжців не встановлювати пам"ятник Сталіну

Звернення до мешканців Запоріжжя і заяву щодо рішення Донецького суду скасувати надання Степану Бандері звання "Герой України" оприлюднили на конференції Львівської обласної організації партії "За Україну!".

Зібрання відбулося сьогодні у львівському Палаці мистецтв.

"Обурливим, болючим і безсоромним є факт, що у 21-му столітті в Україні комуністична партія намагається встановити в Запоріжжі, центрі козаччини, пам"ятник кату українського та інших народів – Сталіну. Закликаємо Вас і усю громаду славного міста Запоріжжя не допустити встановлення у Вашому місті пам"ятника тирану Сталіну. Віримо у Вашу мудрість і повагу до тих, хто став жертвами цього ката і ненависника нашого народу", - йдеться у зверненні.

У заяві сказано: "Вороги української нації усіляко силкуються применшити роль Степана Бандери у визвольній боротьбі, зводячи її до суто організаторських дій або ж зараховуючи його до ворогів української нації. Ми вимагаємо відмінити незаконне рішення Донецького суду".

У роботі конференції взяв участь голова партії, народний депутат В"ячеслав Кириленко.

"Завдання нашої партії – захистити країну від реваншу антиукраїнських сил як у гуманітарній, так і в економічній сфері. Перш за все, це боротьба проти Дмитра Табачника і проти скасування Інституту національної пам"яті. А також боротьба проти передачі наших газосховищ російському "Газпрому", підписання будь-яких угод про збереження російського флоту на території України", - сказав він.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Львівські "заукраїнці" просять запоріжців не встановлювати пам"ятник Сталіну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути