четвер, 20 вересня 2012 18:51

Львівські депутати присоромили мера за сморід з каналізації і борг у мільярд

Львівські депутати присоромили мера за сморід з каналізації і борг у мільярд
Фото: galleryua.com

Депутати Львівської міськради визнали незадовільною роботу міського голови Андрія Садового після його звіту про діяльність виконавчих органів міськради за 2011 рік. За це рішення на сьогоднішній сесії проголосували 63 депутати.

Після звіту Садового та тривалого обговорення депутати взяли перерву на 10 хвилин, щоб прийняти рішення щодо звіту. Коли засідання поновилося, голова фракції ВО "Свобода" у львівськsq міськраді Руслан Кошулинський зачитав заяву, в якій обгрунтовувалося таке рішення депутатів.

"Робота виконавчих органів Львівської міськради у 2011 році є прикладом невиконання поставлених громадою міста завдань і провалів у стратегічних галузях місцевого самоврядування", - сказано в документі.

Зокрема, депутати вважають провалом впровадження нової транспортної схеми у місті, яке супроводжувалося численними порушеннями. Також вони дорікнули Садовому за те, що його команда не змогла вирішити проблему міського звалища і за бездіяльність у сфері охорони історичних пам'яток.

Крім того, депутати висловили незадоволення тим, що виконавчі органи влади не змогли впоратися з проблемою смороду в каналізації і тим, що боргові зобов'язання міста склали 1 млрд грн, а бюджет за минулий рік так і не був виконаний.

Після цього депутати більшістю голосів визнали роботу мера незадовільною.

Міський голова ніяк не відреагував на таку оцінку, зазначивши лише: "Рішення прийнято", і продовжив засідання міськради.

Зараз ви читаєте новину «Львівські депутати присоромили мера за сморід з каналізації і борг у мільярд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути