четвер, 25 квітня 2013 19:31

Лутковська виграла суд у Кужель

Лутковська виграла суд у Кужель
Фото: dt.ua

Печерський райсуд зобов'язав Кужель спростувати сказані нею слова про те, що Лутковська отримала посаду "корупційним способом", в ефірі програми, якої вже не існує.

Суд зобов'язав Кужель спростувати сказані слова про Лутковської

Печерський районний суд Києва задовольнив позов уповноваженого Верховної Ради з прав людини Валерії Лутковської до депутата з фракції "Батьківщина" Олександрі Кужель.

"Визнати недостовірною, такою, що принижує честь, гідність і ділову репутацію Лутковської Валерії Володимирівни поширену Кужель Олександрою Володимирівною в ефірі програми" Справедливість "на телевізійному каналі" Інтер "1 лютого 2013 інформацію такого змісту:" ... Людина, яка професійно непридатний, людина, що порушує закон про корупцію, тому що вона була вчителькою, стала заступник міністра тільки тому, що вона є сестрою дружини Лавриновича - міністра юстиції, після того була спрямована до Європи, а після того корупційно призначена уповноваженим з прав людини ... "

Згідно з рішенням суду, з метою спростування недостовірної інформації Кужель зобов'язана оголосити про прийняте судом рішення у період часу виходу в ефір телепрограми "Справедливість" протягом місяця з вступу рішення в законну силу.

"Для виконання рішення суду - поверніть в ефір" Справедливість ", - прокоментувала рішення Кужель на своєму мікроблозі на Twitter.

Нагадаємо, що програма "Справедливість" з Анною Безулик закрилася в лютому, проіснувавши менше місяця. Нове керівництво "Інтера" прийняло рішення замінити її програмою "Шустер Live" з Савіком Шустером

Зараз ви читаєте новину «Лутковська виграла суд у Кужель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути