вівторок, 16 квітня 2013 02:05

Лутковська розкрила шляхи проникнення до свого кабінету

Лутковська розкрила шляхи проникнення до свого кабінету
Валерія Лутковська. Фото: www.day.kiev.ua

Про прийом до уповноваженого Верховної Ради України з питань захисту прав людини Валерії Лутковської можна домовитись, або зустрівши її на вулиці, або прийшовши безпосередньо до офісу омбудсмена.

Про це в ефірі 5 каналу розповіла сама Лутковська, відповідаючи на запитання про те, як люди можуть потрапити в її кабінет.

"Люди перестрівають на вулиці. Я, як і будь-яка людина, ходжу по вулиці. Іноді приходять в офіс просто так. Але кожний вівторок у нас стандартний прийом громадян", - уточнила омбудсмен.

Вона наголосила, що одним із пріоритетів роботи апарату уповноваженого ВР з питань захисту прав людини є максимальна відкритість офісу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лутковська каже, що не отримувала скарг від Павліченків про катування

"Ми взяли курс на те, щоб бути основним рупором громадянського суспільства для влади. Для цього була створена консультативна рада. Це представники громадянського суспільства, які постійно моніторять наш офіс і радять нам, яким чином краще працювати", - розповіла Лутковська.

Правозахисниця наголосила, що з її приходом на вищезгадану посаду з'явилось таке поняття, як особистий прийом омбудсмена.

"Раніше його не було. По-друге, ми відкрились для громадянського суспільства. Крім консультативної ради у нас працюють ще декілька експертних рад, які спеціалізуються на конкретних питаннях", - підкреслила Лутковська.

Зараз ви читаєте новину «Лутковська розкрила шляхи проникнення до свого кабінету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути