субота, 05 травня 2012 16:28

Лук'янов: відмова глав європейських країн приїжджати у Ялту - політична помилка

Лук'янов: відмова глав європейських країн приїжджати у Ялту - політична помилка
Владислав Лук'янов Фото: glavred.info

"Регіонал" Владислав Лук'янов висловив упевненість, що відмовою їхати до Ялти президенти показують безсилля і нездатність впливати на ситуацію, з іншого боку - "це перевірка для них на демократичні цінності".

Відмова глав ряду європейських країн брати участь в саміті країн Центральної та Східної Європи, який відбудеться в Ялті, - це політична помилка, пише "ЛігаБізнесІнформ".

"Саміт в Ялті відбудеться в будь-якому випадку. Якщо той чи інший політик займає упереджену позицію, то він починає втрачати свою підтримку. Тому, я вважаю, упереджену позицію деяких сил просто політичною помилкою", - зазначив депутат.

Парламентарій також зазначив, що на ялтинському саміті не було серйозних інвестиційних проектів.

"Це завжди був саміт, на якому обговорювалися питання, будували перспективу, робили прогнози. Він завжди був дискусійним майданчиком. А якщо хтось відмовляється від діалогу, це говорить про його хиткі позиції", - підсумував Лук'янов.

Раніше стало відомо, що лідери Чехії, ФРН, Словенії, Естонії, Італії, Австрії, Хорватії, Албанії, Угорщини, Болгарії, Латвії, а пізніше Боснії і Герцеговини повідомили, що не приїдуть на саміт до Ялти.

Зараз ви читаєте новину «Лук'янов: відмова глав європейських країн приїжджати у Ялту - політична помилка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

113

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути